Popis
Čerstvé bramborové noky vyráběné z nejkvalitnějších surovin a bez přidaných éček a barviv.
Čerstvé domácí bramborové noky jsou vhodné jak k omáčkám, tak k zapečení.
Vyráběné z vysokého podílu brambor, a to až ze 70 %.
2 porce
Návod k přípravě
Noky doporučujeme připravovat tak, že je uvaříte ve vroucí osolené vodě. Až vyplavou na hladinu, jsou noky hotové.
V žádném případě nevařte 5 min a déle. Stačí 2 – 4 min.
Pokud je zapékáte s omáčkou, předvařovat je nemusíte.
Skladovací podmínky
Skladujte v suchu a chladu při teplotě 4-8°C. Po otevření zabalte do potravinové fólie, ať se k nokům nedostane vzduch. Spotřebujte do 3 dnů. Noky je možné zamrazit, chuti noků zamrazení neubírá.
Složení
Hladká mouka, pasterované vejce 35 %, voda, rýžová mouka, sůl, 70 % brambor.
Baleno v ochranné atmosféře.
Alergeny
Lepek | |
Vajíčka |
Výživové hodnoty (na 100 g)
Energetická hodnota | 1483 kJ |
Tuk | 1.2 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 71 g |
Z toho cukry | 3.2 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 0.01 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
O značce Pasta Fidli
Čerstvé výrobky pro vás vyrábí s láskou, bez zbytečných éček a barviv. Vyrábí se v chráněné dílně, čímž vytvářejí pracovní místa pro pro lidi s hendikepem. Důkazem o špičkové kvalitě našich výrobků je jejich dodávaní do více jak 150 restaurací např. Potrefené husy, Home kitchen, Kolkovny apod. Recepturu výrobků pomáhali vytvořit špičkoví šéfkuchaři české gastronomie.
Doplňkové parametry
Záruka: | min. 2 dny v lednici |
---|
300 g