GRIZLY Kakaový prášek BIO 250 g

GRIZLY Kakaový prášek BIO 250 g

149 

Kategorie: ,

Popis

Kakaový prášek je zdrojem hořčíku a dalších minerálů, jako jsou železo, zinek, měď, draslík.
Obsahuje také vitamíny, vlákninu a široké spektrum antioxidantů.

GRIZLY Kakaový pudr BIO 250 g

Vlastnosti a výhody: Prášek je vyroben z pražených kakaových bobů s obsahem tuku mezi 10-12%. Není alkalizován. Kakaový prášek se vyrábí ze semen plodů kakaovníku pravého (Theobroma Cacao neboli pokrm bohů). Kakaovníky byly pěstovány již starými Aztéky a Máyi, v dnešní době se pěstují v tropech celého světa. Prášek z kakaových bobů dodá tělu hořčík, vápník, železo, draslík, měď, zinek a mangan, ale i vitaminy skupiny B, vitamin C a E. Kakao je nejbohatším zdrojem organické síry v přírodě. V neposlední řadě oceníte vysoké množství antioxidantů.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. 

Použití: Prášek z kakaa využijete při pečení, můžete ho přidat do smoothie, jogurtu nebo rostlinného mléka.

  • Administrativní zařazení: Kakové boby
  • Složení: Kakaový prášek* 100%
  • *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
  • Země původu: Holandsko
  • Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
  • Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
    Výživové údaje na 100 g
    Energetická hodnota: 1 430 kJ / 342 kcal
    Tuky: 11 g
    z toho nasycené mastné kyseliny: 6,5 g
    Sacharidy: 14 g
    z toho cukry: 0 g
    Vláknina: 45 g
    Bílkoviny: 24 g
    Sůl: 0 g

    250 g