Popis
Mandle jsou zdrojem zdravých tuků, minerálních látek a vitamínů.
Ve spojení s hořkou čokoládou a kakaem se stanou luxusní pochoutkou pro vaše chuťové buňky.
GRIZLY Mandle v hořké čokoládě s kakaem 250 g
Vlastnosti a výhody: Mandle patří k jedněm z nejzdravějších skořápkových plodů. Mají vysokou výživovou hodnotu, obsahují velký podíl zdravých tuků a také bílkovin. Jsou zdrojem vápníku, zinku, hořčíku a dalších minerálních látek. Tyto jsou navíc obalené v kvalitní hořké čokoládě a posypané kakaem. Můžeme je tak směle označit za zdravé mlsání.
Použití: Mandle v hořké čokoládě nejlépe chutnají jen tak samotné, ale výborně se hodí na doplnění chutí do müsli nebo jako ozdoba dezertů.
- Administrativní zařazení: Čokoládové cukrovinky
- Složení: Hořká čokoláda 68 % [cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), mléčný tuk, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko], jádra mandlí pražená 30 %, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 2 %. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %.
- Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu. Může obsahovat úlomky skořápek.
- Země výroby: ČR
- Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 2 394 kJ / 576 kcal Tuky: 39 g z toho nasycené mastné kyseliny: 14 g Sacharidy: 42 g z toho cukry: 35 g Bílkoviny: 10 g Sůl: 0,01 g 250 g