Popis
Kešu mouka dodá vašim pokrmům jemnou oříškovou vůni a chuť.
Mouku lze přidávat do cukrářských pochoutek pro navýšení obsahu zdravých tuků.
GRIZLY Kešu mouka 500 g
Vlastnosti a výhody: Kešu mouka se vyrábí velmi jemným mletím kešu oříšků. Kešu jsou olejnaté ořechy se sladkou, jemnou chutí. Jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny, a hlavně zdravé tuky, které by měly tvořit 2/3 celkového příjmu tuků. Navíc jsou zdrojem spousty vitaminů a minerálních látek, hlavně hořčíku, kterého obsahuje nejvíce v rostlinné říši – 260 mg/100 gramů (převyšují je jen slunečnicová semínka).
Použití: Jedná se o oblíbenou surovinu bezlepkového pečení. Dodá vaším pokrmům příjemnou oříškovou chuť a vůni. Hodí se na pečení koláčů, korpusů, sušenek, ale také k zahuštění omáček. Můžete si také vyrobit domácí lahodné kešu mléko.
- Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
- Složení: Mletá pražená jádra kešu 100%
- Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, sezamu a siřičitanů.
- Země původu: Vietnam
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 2 576 kJ / 615 kcal Tuky: 46,9 g z toho nasycené mastné kyseliny: 9,1 g Sacharidy: 32,6 g z toho cukry: 5,2 g Bílkoviny: 15,3 g Sůl: <0,03 g 500 g