GRIZLY Vločky rýžové 1000 g

GRIZLY Vločky rýžové 1000 g

169 

Popis

Rýžové vločky jsou velmi lehké a snadno stravitelné.
Mají zajímavý tenký, poměrně velký a placatý tvar, bílou barvu, jemnou rýžovou vůni a neutrální chuť.
Nabízí kvalitní příjem komplexních sacharidů s nízkým obsahem tuků.

GRIZLY Rýžové vločky 1000 g

  • Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – vločky
  • Složení: Vločky rýžové 100%
  • Země původu: Itálie
  • Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
  • Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Vlastnosti a výhody: Rýžové vločky vznikají lisováním kulatozrnné rýže. Patří mezi přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné potraviny, které zajišťují rychlý pocit zasycení. Představují bohatý zdroj komplexních sacharidů se slušným zastoupením vitamínů skupiny B a minerálních látek (především draslíku a fosforu) v kombinaci s nízkým obsahem tuků. Proto je doporučujeme všem milovníkům zdravé výživy, celiakům, ale i těhotným a dětem, dokonce i kojencům od 6. měsíce.

Použití: Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Rýžové vločky skvěle drží tvar i po uvaření a můžete s nimi vykouzlit mnoho zdravých pokrmů. K snídani si můžete připravit sladké rýžové kaše s oblíbeným ovocem například s jablky a skořicí. Stačí jen vločky lehce povařit ve vodě, v mléce nebo jejich kombinaci asi 5 minut a lahodná kaše je na světě. Naslano se dají kombinovat s luštěninami. Velmi lahodnou chuť získáme třeba s červenou čočkou. Skvěle se hodí i do polévek či do omáček.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1489 kJ / 354 kcal
Tuky: 2,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g
Sacharidy: 74 g
z toho cukry: 0,5 g
Bílkoviny: 7,5 g
Sůl: 0,01 g

1000 g