GRIZLY Vločky ovesné BIO 1000 g

GRIZLY Vločky ovesné BIO 1000 g

119 

Popis

Nejuniverzálnější vločky pod sluncem si nyní můžete vychutnat v biokvalitě.
Ovesné vločky mají světlehnědou barvu a výraznou oříškovou vůni a chuť.
Představují kvalitní zdroj sacharidů, které mají za úkol zajišťovat
energii pro tělesnou aktivitu a správnou činnost orgánů.

GRIZLY Vločky ovesné BIO 1000 g

  • Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – vločky
  • Složení: Ovesné vločky* 100%
  • *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
  • Země původu: Zemědělská produkce EU
  • Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
  • Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Vlastnosti a výhody: Ovesné vločky vznikají lisováním ovesného zrna. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Dále obsahují cenné vitaminy především skupiny B a E a minerální látky jako je hořčík, draslík, železo a fosfor. Konzumace ovesných vloček má vliv na správné fungování nervové soustavy, oběhového systému a ovlivňuje také zdraví kostí a zubů.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Použití: Vločky jsou ideálním základem zdravé a vyvážené snídaně, skvěle poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček. Můžete je však ochutit i bylinkami, olivovým olejem nebo sýrem, přidat je do sekané či karbanátků. Dá se s nimi zkrátka vykouzlit mnoho zdravých a chutných pokrmů.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1556 kJ / 372 kcal
Tuky: 7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
Sacharidy: 60 g
z toho cukry: 1,1 g
Bílkoviny: 13 g
Sůl: 0,1 g

1000 g