Popis
Křupavá svačina do kapsy plná vitamínů!
Kolik měsíčků by Maruška dala, jdoucí pro jahody v zimě, za tyto naše – mrazem sušené?
Mrazem sušené jahody jsou prostě tutovka, kterou miluje každý, od nejmladších po nejstarší.
Lyofilizace je postup, kdy je plod vysušen mrazivým šokem.
Zde jsou některé benefity ovoce sušeného mrazem:
- Zachování živin. Lyofilizace uchovává většinu vitamínů, minerálů a antioxidantů obsažených v čerstvém ovoci.
- Dlouhá trvanlivost. Ovoce může být skladováno po delší dobu bez ztráty kvality nebo chuti.
To je skvělé pro ty, kteří chtějí mít ovoce k dispozici po celý rok, i když zrovna není sezóna. - Lepší chuť a textura než tradičně sušené ovoce. #křup
Zajímavost: 13 g mrazem sušených jahod v tomto balení bylo připraveno zhruba ze 130 g čerstvého ovoce.
Směs mrazem sušeného ovoce.
Lyofilizované jahody
Může obsahovat stopy lepku, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sóji.
Výživové údaje:
100g | |
Energetická hodnota | 1359.0 kJ / 324.65 kcal |
Tuky | 3.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Sacharidy | 53.0 g |
z toho cukry | 53.0 g |
Vláknina | 20.0 g |
Bílkoviny | 8.0 g |
Sůl | 0.01 g |
13 g
-
Vhodné pro děti
pochutnají si i ti nejmenší
-
Sušeno mrazem
lyofilizace zachová chuť i vitamíny
-
Svačina
ať vás hlad přepadne kdykoliv a kdekoliv
-
Skvělé na cesty
skladná porce energie
-
Extra křupavé
to musíte slyšet! 🙂