Popis
Dopřejte si Islandskou kvalitu – jemná chuť z čistých vod severního Atlantiku.
V porcích, bez kůže a bez kostí.
Balení obsahuje 2×150 g.
Nejznámější a nejčastěji konzumovaný druh ryby. U nás v prvotřídní kvalitě.
Ryba je lovena na dlouhý vlasec v čistém arktickém moři, a není tedy vystavena stresu z hromadného výlovu.
Treska je velmi dietní s vysokým obsahem bílkovin a vitamínů.
I způsob rybolovu je pro nás zásadní. Spolupracujeme s certifikovanými producenty, kteří loví a zpracovávají ryby šetrným a odpovědným způsobem. Každé ráno vyplouvají na moře, kde nahazují na dlouhý vlasec s háčkem, a odpoledne se vracejí do přístavu. Zde jsou ryby téměř okamžitě zpracovány a expedovány na další cestu.
| Nutriční údaje výtah | |
| Nutriční údaje na 100 g Energie: 323 kj / 76 kcal Bílkoviny: 18 g Tuky: 0,6 g Sůl: 0,3 g Sacharidy: 0 g |
|
| Podrobné informace | |
| =NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100g VÝROBKU | |
| Energetická hodnota: 323 kJ / 76 kcal Tuky: 0,6 g – z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g Sacharidy: 0 g – z toho cukry 0 g Bílkoviny: 18 g Sůl: 0,3 g |
|
| Alergeny: Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů. | |
| Složení: | Treska obecná |
| =O PRODUKTU | |
| Latinský název ryby: Gadus morhua Obchodní označení: Treska obecná filet bez kůže – porce, hluboce zmrazeno, vakuově baleno Hmotnost Celková: 300 g Bez glazury: 300 g Návod na přípravu: výrobek je určen k tepelné úpravě Upozornění: výrobek může obsahovat kosti |
|
| =O VÝROBĚ | |
| Způsob produkce: Lov Kategorie lovného zařízení: háčky a šňůry Země odlovu/odchovu: FAO 27.5 – loviště Islandu a Faerských ostrovů Země původu: Island Veterinární schvalovací č.: uvedeno na obalu výrobku Zmrazeno dne: uvedeno na obalu výrobku |
|
| =ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ | |
| Teplota skladování: Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Uchování u spotřebitele Chladnička 0 až 2 °C: 1 den Mraznička -6 °C: 1 týden Mraznička -12 °C: 1 měsíc Mraznička -18 °C a nižší: Viz datum minimální trvanlivosti Minimální trvanlivost do: uvedeno na obalu výrobku |
|










